Werkzaamheden Bargerveen hebben ook gevolgen voor Knapzakroutes

geplaatst in: Nieuws | 0

Overal in en rond het Bargerveen worden op dit moment omvangrijke werkzaamheden uitgevoerd, onder andere de aanleg van twee grote bufferzones en allerlei andere maatregelen op het gebied van de waterhuishouding.

Staatsbosbeheer gaat ervan uit dat tot halverwege 2018 de bestaande fiets- en wandelroutes niet altijd goed toegankelijk zijn. Soms moeten bepaalde stukken van de route zelfs afgesloten worden en zal er later een alternatief moeten worden gevonden.
De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de Knapzakroute 54 (Barger-Oosterveen, Knapzakroute 58 (Weiteveen – Nieuw-Schoonebeek) en Knapzakroute 59 (Twist – Nieuw-Schoonebeek). Op dit moment is het onmogelijk om al goede alternatieven aan te geven. Zodra duidelijk is wat de exacte gevolgen voor onze Knapzakroutes zijn, zullen we de routes opnieuw bekijken en ze daar waar nodig aanpassen.

Voor de meest actuele informatie over afsluitingen en dergelijke kun je op dit moment terecht op de speciale pagina van de website Bargerveen-Schoonebeek.